Povežite se z nami

spletni magazin o hrani, naravi, turizmu in zabavi

Najboljše igre leta 2017 | novice

(Foto: The Game Awards)

Igre

Najboljše igre leta 2017 | novice

V mestecu na obali Pacifika stoji gledališče, Microsoft poimenovano. V njem se je 7. decembra zbralo občinstvo, da bi pričalo že četrti podelitvi nagrad najboljšim igram minulega leta. Tehnično leto še ni končano, ampak decembra se počne te reči. Kdor ni uspel priti v mestece angelčkov, si je mogel zadevo ogledati prek spleta, tretji pa berejo Falajfl. Radi imamo tretje. Za nas ste vedno prvi.

Nazaj1 od 5

Nagrade imamo najraje, saj le tako izvemo, ali bo Link (The Legend of Zelda: Breath of the Wild) premagal Aloy (Persona 5), je bolj strašna Edith Finch ali cel kup zombi nacistov (Wolfenstein II: The New Colossus.

Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih kategorij, celoten seznam pa si je mogoče ogledati na uradni spletni strani. A pozor, celoten šov traja dobre tri ure. Falajfl zna biti dosti bolj jedrnat, odvisno od tega, kako hitro berete.

Gregor je prekaljen pisun, ki je svojo novinarsko pot začel že v osnovni šoli kot založnik, urednik in edini novinar 'Špas revije'. Kasneje je pisal za razne publikacije, kot so Joker in Moj mikro, včasih povsem pomotoma.

Kliknite za komentiranje

Zapiši odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Več v ... Igre

Reklamno sporočilo

Priljubljene objave

Reklamno sporočilo

Najnovejše na Falajflu

Falajfl na Facebooku

Na Falajflu si preberi več o

Na vrh