Povežite se z nami

spletni magazin o hrani, naravi, turizmu in zabavi

Nagrajene fotografije akcije Gremo na izlet v Osrednjo Slovenijo | zanimivosti

Osrednja Slovenija, nagrajena fotografija, Špica nad Kamnikom, Kamniško Savinjske Alpe
Prvo nagrado je prejela fotografija naše urednice z Velike Špice nad Kamnikom (Foto: Falajfl)

Zanimivo

Nagrajene fotografije akcije Gremo na izlet v Osrednjo Slovenijo | zanimivosti

Pri Falajflu se trudimo razkriti skrite zaklade naše dežele. Na naših straneh boste našli vse od ostankov zgodovine do naravnih čudes in vsega vmes. Zato smo z veseljem sprejeli izziv Turizma Ljubljana v sodelovanju s slovensko Instagram skupnostjo @igslovenia, ki je iskal najlepše fotografije izbranih lokacij Osrednje Slovenije.

Natečaj Gremo na izlet v Osrednjo Slovenijo

Natečaj je potekal od sredine avgusta do konca septembra, vsak teden pa je bil izpostavljen eden od krajev Osrednje Slovenije. Pričelo se je 20. avgusta v našem Kamniku ter se končalo 23. septembra v Grosupljem. Vmes so fotografe vabili še Ljubljansko barje, Vrhnika in Polhov Gradec. Tudi mi smo obiskali nekatere od teh lokacij in o njih spisali prispevke.

Poleg petih krajev pa je natečaj iskal še skriti biser Osrednje Slovenije, kateremu je bila namenjena glavna nagrada. Prvi dan oktobra je bil imenovan zmagovalec in ponosni smo, da je to naša urednica Mateja. Glavno nagrado je prejela za svoj fotografski esej o hribu Visoka Špica nad Kamnikom.

A to še ni vse, saj je eno od petih nagrad prejel tudi Falajfl. Nagrajena je bila naša fotografija iz okolice Vrhnike. Veseli nas, da naša mala publikacija že v prvem letu delovanja prejema nagrade za svoje delo. Več o nagrajencih si preberite na uradni strani Turizma Ljubljana.

Vrhnika, Smrečje, Osrednja Slovenija, cerkev Marijinega vnebovzetja

Fotografija cerkve Marijinega vnebovzetja v Smrečju pri Vrhniki je prejela nagrado za najboljšo fotografijo iz te regije (Foto: Falajfl)

Kliknite za komentiranje

Zapiši odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Več v ... Zanimivo

Reklamno sporočilo

Priljubljene objave

Reklamno sporočilo

Najnovejše na Falajflu

Falajfl na Facebooku

Na Falajflu si preberi več o

Na vrh