Povežite se z nami

spletni magazin o hrani, naravi, turizmu in zabavi

Praznično okrašena slovenska mesta | ujeto v objektiv

Praznično okrašena slovenska prestolnica čaka na prihod 2019 (Foto: Falajfl)

Kraji

Praznično okrašena slovenska mesta | ujeto v objektiv

Ko gre tekoče leto h koncu, se manjša in večja mesta zasvetijo v soju milijonov drobcenih lučk. Pridni delavci komunalnih podjetij in prostovoljci poskrbijo za svoja praznično okrašena mesta in tako zagotovjo, da božič in najdaljšo noč dočakajo v kar najlepši podobi. Dolge noči na pragu zime tako postanejo nekoliko manj temačne, razsvetljena mesta pa privabljajo obiskovalce iz bližnje in daljne okolice. Tudi mi smo v lanskem letu s svojimi objektivi ovekovečili okrašeno prestolnico Ljubljano in Kamnik.

Praznična slovenska mesta 2018

Enako smo storili tudi letos, le da smo obiskali še dve lokalni prestolnici. Tako smo se poleg Ljubljane in Kamnika sprehodili še po ulicah Kopra in Maribora ter ujeli praznično vzdušje v teh regionalnih prestolnicah.

Uživajte v prazničnih podobah okrašenih mest, ki odštevajo zadnje dni pred pričetkom leta 2019. Tudi mi svojim bralcem želimo svetlo in navdihov polno novo leto!

Galerija fotografij praznično okrašenih slovenskih mest

Gregor je prekaljen pisun, ki je svojo novinarsko pot začel že v osnovni šoli kot založnik, urednik in edini novinar 'Špas revije'. Kasneje je pisal za razne publikacije, kot so Joker in Moj mikro, včasih povsem pomotoma.

Kliknite za komentiranje

Zapiši odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Več v ... Kraji

Reklamno sporočilo

Priljubljene objave

Reklamno sporočilo

Najnovejše na Falajflu

Falajfl na Facebooku

Na Falajflu si preberi več o

Na vrh