Povežite se z nami

spletni magazin o hrani, naravi, turizmu in zabavi

13 najboljših božičnih filmov vseh časov | filmovizor

(Foto: Nightmare Before Christmas / ©Disney)

Filmovizor

13 najboljših božičnih filmov vseh časov | filmovizor

Božič je čas druženja, pojedin, zabav in praznovanj. S prijatelji in družino se spomnimo minulega leta ter se veselimo novega, ki se bo kmalu začelo. In ko sredi popoldneva pade noč ter zunanje temperature zavijejo globoko pod minus, se je najlepše usesti pred domač televizor in uživati v letnemu času primerenem filmu. Skoraj je ni skupinice ljudi s kamero, ki bi ne izdala filma z božično vsebino.  V poplavi podpovprečnih in nenavdahnjenih filmov je težko ločiti tistih nekaj draguljev, ki se skrivajo med drobirjem.

 

Nazaj1 od 14

Težko je najti dober film, ki se iskreno in vestno loteva božiča kot družinskega praznika in ne le kot poceni podlage za nizko kakovostne melodrame in komedije. Filmi z božično vsebino so vsak konec leta vseprisotni, a njih pomanjkanje kakovosti marsikoga odvrne od gledanja filmov s podobno tematiko. Naslednjih ducat in en filmov vas bo zagotovo razveselilo in v vas obudilo spomine na srečne božične dni. To in Umri pokončno, seveda.

Gregor je prekaljen pisun, ki je svojo novinarsko pot začel že v osnovni šoli kot založnik, urednik in edini novinar 'Špas revije'. Kasneje je pisal za razne publikacije, kot so Joker in Moj mikro, včasih povsem pomotoma.

Kliknite za komentiranje

Zapiši odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Več v ... Filmovizor

Reklamno sporočilo

Priljubljene objave

Najnovejše na Falajflu

Falajfl na Facebooku

Na Falajflu si preberi več o

Reklamno sporočilo Booking.com
Na vrh