Povežite se z nami

spletni magazin o hrani, naravi, turizmu in zabavi

Falajfl v minulem tednu | 30. april – 6. maj 2018

Črni Kal, utrdba Črni Kal
Fotografija utrdbe nad Črnim Kalom je bila največkrat všečkana objava na našem IG profilu (Foto: Falajfl)

Falajfl

Falajfl v minulem tednu | 30. april – 6. maj 2018

Prvomajski prazniki so odlična priložnost za počitek in sprostitev, zato smo jih mi preživeli delovno. V roke smo vzeli najnovejši fotoaparat proizvajalca Canon in se odpravili na slovensko obalo. Izognili smo se najbolj priljubljenim turističnim ciljem in raje obiskali mesta, polna zgodovine in lokalnega karakterja. Ustavili smo se v Hrastovljah in si ogledali fresko Mrtvaški ples, povzpeli smo se nad Črni Kal ter splezali na trdnjavo ter iz Socerba gledali celotno cono A nekdanjega Svobodnega tržaškega ozemlja, ki je leta 1954 pripadlo Italiji. Ustavili smo se v edinem italijanskem mestu v Istri in naredili mnogo kilometrov, da vam prinesemo najboljše fotografije in kar najbolj zanimive članke.

Tu so članki, ki smo jih spisali ta teden:

Kraji

Dom

Najbolj priljubljena objava na Instagramu

Falajfl je z vami na Instagramu, sledite ali všečkajte našo Facebook stran, veseli pa bomo pisem na naslov urednistvo@falajfl.si.

Gregor je prekaljen pisun, ki je svojo novinarsko pot začel že v osnovni šoli kot založnik, urednik in edini novinar 'Špas revije'. Kasneje je pisal za razne publikacije, kot so Joker in Moj mikro, včasih povsem pomotoma.

Kliknite za komentiranje

Zapiši odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Več v ... Falajfl

Reklamno sporočilo

Priljubljene objave

Najnovejše na Falajflu

Falajfl na Facebooku

Na Falajflu si preberi več o

Reklamno sporočilo Booking.com
Na vrh