Povežite se z nami

spletni magazin o hrani, naravi, turizmu in zabavi

Unikatne voščilnice in vabila za posebne priložnosti

Voščilnice123, vabila za krst
Vabila za krst iz ponudbe Voščilnice123

Dom

Unikatne voščilnice in vabila za posebne priložnosti

Zagotovo se spomnite krsta svojega prvorojenca. Kot starš ali stari starš imate mnogo spominov na prvi rojstni dan, sveto obhajilo in birmo. Zagotovo ste veseli dan obeležili tudi na družabnih omrežjih, naložili galerijo na Facebook ali delili sliko na Instagramu ali Snapchatu. Posebni trenutki in spomini vežejo družine in prijatelje, nas povezujejo in osrečujejo. Prav je, da jih pravilno in stalno obeležimo.

Vabila in voščilnice

Ko prirejate posebno priložnost kot je krst, sveto obhajilo ali praznovanje obletnice, je vedno pomembno, kako in koga povabite. Danes so izjemno priljubljene elektronske poti obveščanja, še posebej kratka SMS obvestila, dogodki na Facebooku ali kar telefonski klici. Vendar je takšno komuniciranje, čeprav takojšnje, zelo neosebno in vsakdanje. Zakaj bi dogodek, ki vam je tako pomemben, oznanili na enak način kot trgovci oznanjajo svoje popuste? Mar ni vaša priložnost vredna posebne pozornosti?

Voščilnice123 ponuja unikatna vabila in voščilnice, posebej zasnovana vašim potrebam. Na voljo je bogata izbira vzorcev za vse priložnosti: krstna vabila, krstne zahvale, vabila za jubileje in vabila za rojstni dan so le nekateri od osebno prilagojenih izdelkov, ki jih ponujajo. Izberite izdelek, ki vam je najbolj všeč in ga prilagodite svojim potrebam. Enostavno priložite sliko, izpolnite potrebne podatke in unikatne ter vam prilagojene natiskane voščilnice bodo kmalu na poti do vašega domačega praga.

Voščilnice123, vabila za raojstnii dan

Vabila za rojstni dan iz ponudbe Voščilnice123

Zakaj naročiti tiskana vabila

Pismonoše so bili nekoč dobrodošli v vsakem domu, saj so prinašali novice o sorodnikih in znancih, razpršenih po vsem svetu. Danes pogosteje nosijo slabe novice v obliki položnic in uradnih dopisov državnih agencij. Prijeten občutek, ko v nabiralniku prejmemo dobro novico, je edinstven in nepozaben. Z unikatnim vabilom sporočite svojim najbližjim, da želite svojo posebno priložnost deliti tudi z njimi. Velika večina unikatnih vabil je prilagojena tako, da vsebuje sliko slavljenca. Vsako vabilo je profesionalno oblikovano tako, da je privlačno na pogled in pregledno hkrati. Tiskarski čarodeji bodo upoštevali vse vaše želje in potrebe ter pripravili takšno vabilo, na katerega boste ponosni.

Voščilnice123, vabila za birmo

Vabila za prvo obhajilo in birmo iz ponudbe Voščilnice123

Komu so vabila in voščilnice namenjeni?

Voščilnice in vabila, predstavljeni na teh straneh, so namenjeni vsem, ki želite prijateljem in znancem poslati posebne izdelke. Najlepše, ker so na njih fotografije vaših zakladov – vaših otrok. Naročilo je enostavno, saj ima vsak vzorec v spletni trgovini priložen obrazec, v katerega preprosto vnesete potrebne podatke in priložite sliko. Za naročilo se ni potrebno prijaviti, zadošča že, da izpolnite obrazec. Po želji lahko svoje želje sporočite tudi po elektronski pošti.

Ko oddate naročilo, že naslednji delovni dan prejmete ročno oblikovan osnutek na vaš e-naslov v potrditev. V tisk in v odpremo gredo izdelki še isti delovni dan, če svoje naročilo potrdite do 12h v delovnem dnevu, sicer takoj naslednji delovni dan. Tako je mogoče, da boste izdelek prejeli že naslednji dan po potrditvi. Dostavo opravlja Pošta Slovenije, tako da boste paket prejeli v svoj nabiralnik ali pa ga prevzeli na bližnji pošti, če vas ob prihodu pismonoše ne bo doma. Skupaj z vabilom lahko naročite tudi kuverte, tako da je potrebno vabila le še nasloviti in odposlati.

Voščilnice123, unikatne voščilnice in vabila

Pokrovitelj so voscilnice123.si

Izdelava vabil, voščilnic in zahval po meri kot so vabila za krst, krstne zahvale, vabila za obhajilo in birmo, vabila za rojstni dan, voščilnice za veliko noč, voščilnice za božič in novo leto, letne koledarje ter ostale priložnosti. V ponudbi so tudi izdelki za odrasle za življenjske jubileje in abrahama. Hitra obdelava naročil in dostava v le nekaj dneh od naročila.

Voščilnice123 – ustvarjamo spomine.

Mateja je glavna in odgovorna urednica Falajfla. Raje fotografira kot piše. Hrani se jo s čokolado, na njeno dobro stran pa se pride s povabilom na hribovske poti.

Kliknite za komentiranje

Zapiši odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Več v ... Dom

Reklamno sporočilo

Priljubljene objave

Reklamno sporočilo

Najnovejše na Falajflu

Falajfl na Facebooku

Na Falajflu si preberi več o

Na vrh